تلفن: 66570947

.

بیش فعالیADHD در بزرگسالان، تشخیص بیش فعالی در بزرگسالان، درمان بیش فعالی در بزرگسالان

بیش فعالی ADHD نوعی اختلال روانی است که شامل ترکیبی از مشکلات مداوم از قبیل اختلال نقص توجه، بیش فعالی و رفتار مداخله‌ای است و می‌تواند به روابط ناپایدار، عملکرد ضعیف، اعتمادبه‌نفس پایین و دیگر مشکلات منجر شود. بیش فعالی در بزرگسالان به‌اندازه این اختلال در کودکان شناخته‌شده نیست. با این‌حال یک اختلال رایج در بزرگسالان است و باعث ایجاد مشکلاتی در زندگی فرد شده و عملکرد او را تحت تأثیر قرار می‌دهد. این اختلال عاطفی و روانی در فرد خلق‌وخوی متغیری ایجاد می‌کند. به‌طوری‌که این افراد در سازمان‌دهی کارهای روزانه به مشکل برمی‌خورند، اعتمادبه‌نفس و دقت کمی دارند و در روابط عاطفی و اجتماعی به مشکل برمی‌خورند.

متخصصین کلینیک بیش فعالی توانش علائم و نشانه‌های زیر را برای تشخیص بیش فعالی در بزرگسالان ضروری می‌دانند:

  • عدم توجه و تمرکز: مشکل عدم توجه و تمرکز باعث می‌شود که فرد بزرگسال، وسایل کوچک مورد نیازش را گم کند و یا وسایلی نظیر کلید، سوئیچ، خودکار، کیف را در مکان‌های مختلف جا بگذارد و مرتب دنبال وسایل خود می‌گردند. همچنین این افراد اغلب نمی‌توانند روی سخنرانی، صحبت با طرف مقابل و حتی برنامه تلویزیونی تمرکز کنند و در این زمان‌ها حواسش متوجه موضوع دیگری است.
  • عصبانیت: افراد مبتلابه بیش فعالی توان کنترل عصبانیت خود را ندارند.
  • بی‌قرار بودن: داشتن آرامش در کارها وزندگی برایشان دشوار است .
  • بیماری‌های روانی: بیش‌تر بزرگسالانی که به بیش فعالی مبتلا هستند، از افسردگی، اضطراب و ... رنج می‌برند .
  • بی‌قراری و مشکلات حرکتی: مشکلات حرکتی شامل بی‌قراری هنگام نشستن، سر پا ایستادن و عدم توانایی در حرکات ورزشی می‌باشد. این‌گونه افراد در هنگام نشستن به دلیل بی‌قرار بودن، مداوم دست و پای خود را تکان می‌دهند، همچنین ضعف در توانایی‌های ورزشی و دست خط بد ازجمله نشانه‌های حرکتی این اختلال در افراد بزرگسال است.
  • بی‌نظمی: افراد بزرگسالی که به بیش فعالی دچار شده‌اند، زندگی بدون نظم مانند میز کار شلوغ و به‌هم‌ریخته و ظاهری شلخته دارند. همچنین این گروه از افراد اقدام به شروع چندین کار نموده ولی قادر به اتمام همه آن‌ها نیستند.
  • زودرنجی از دیگر علائم بیش فعالی در بزرگسالی است، افرادی که دچار این اختلال هستند اغلب زود از کوره در می‌روند و به همان سرعت آرام می‌شوند، با کوچک‌ترین تحریکی خشمگین شده و واکنش تندی نشان می‌دهند، خلق‌وخوی آن‌ها مرتب تغییر پیدا می‌کند. لحظه‌ای سرحال و شاداب و لحظه‌ای غمگین، ناراحت و در خود فرورفته هستند با بالا رفتن سن، آن‌ها بیشتر خلق افسرده، عصبی و مضطرب رادار

تشخیص بیش فعالی ADHD در بزرگسالان، درمان بیش فعالی در بزرگسالان

باید در نظر گرفته شود که هر فرد معمولی می‌تواند مثلاً در اثر خستگی علائم این بیماری را نشان دهد ولی برای اطمینان از تشخیص حتماً تاریخچه رفتار فرد باید از کودکی و اختلالاتی که در زندگی شخصی، اجتماعی، تحصیلی و کاری فرد به وجود آمده مورد مطالعه قرار بگیرد. اختلالاتی که در کودکی فرد مبتلا وجود داشته‌اند ممکن است تا بزرگسالی ادامه یابد یا همچنان که فرد وارد بزرگسالی می‌شود و زمان می‌گذرد فرد جایگزین هایی برای آن‌ها یافته‌است. با گذشت زمان و تجمع متوالی مشکلات ناشی از این بیماری پایه‌های یک دید منفی نسبت به خویشتن در فرد محکم می‌شود که این خود بر دور متوالی مشکلات و شکست‌های پی در پی در زندگی می‌افزاید.

اختلال بیش فعالی بزرگسالان در بهترین مرکز درمان بیش فعالی بزرگسالان در تهران اغلب با ارزیابی روانشناس و متخصص علوم اعصاب و با استفاده از مصاحبه بالینی و انجام آزمون های بیش فعالی بزرگسالان تشخیص داده می‌شود و از روش‌های مشاوره و رفتاردرمانی شناختی (CBT)، نووفیدبک و tDCS جهت درمان استفاده می‌کند. در صورت نیاز به دارودرمانی در درمان بیش فعالی به متخصص ارجاع داده می‌شود.

کلینیک توانبخشی توانش به عنوان بهترین مرکز بیش فعالی بزرگسالان در تهران  با بیمه بانک تجارت قرارداد دارد و افراد مشمول می توانند بدون پرداخت هزینه، خدمات درمانی را دریافت کنند.

سایرمراجعین نیز می توانید در این کلینیک از بیمه های تکمیلی خود استفاده کنید، بدین صورت که رسید هزینه ای را که پرداخت می کنید دریافت کنید و آن را تحویل بیمه تکمیلی خود بدهید تا هزینه درمان را به شما برگردانند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه با شماره  8-02166570947  تماس بگیرید یا به آدرس تهران خیایان جمالزاده جنوبی بالاتر از جمهوری پلاک 78 طبقه اول واحد 4 مراجعه نمایید.

یا با کلیک برروی کلمه  لینک  وارد صفحه تماس با ما شوید سوال خود را بپرسید یا اطلاعات خود را ثبت نمایید همکاران ما در کلینیک توانبخشی و توانمندسازی عصبی توانش با شما تماس خواهند گرفت