تلفن: 66570947

.

مرکز گفتار درمانی کودکان اوتیسم ، کلینیک گفتار درمانی کودکان اوتیسم ، گفتار درمانی کودکان اوتیسم

گفتار درمانی کودکان اوتیسم

تکنیک های گفتار درمانی کودکان اوتیسم

  1. علامت گذاری یا تایپ کردن
  2. استفاده از تابلوهای تصویر با کلمات، معروف به سیستم های ارتباطی تبادل تصویر که با استفاده از تصاویر به جای کلمات، به کودک کمک می کنند ارتباط برقرار کند
  3. با استفاده از اصواتی که فرد نسبت به آنها حساسیت بیش از حد یا کم دارد برای گسترش و فشرده سازی صداهای گفتاری
  4. بهبود بیان گفتار با ماساژ یا ورزش لب ها یا عضلات صورت
  5. تشویق کودک برای هم آوایی با آهنگ هایی مخصوص و دارای شعر و ریتم و ملودی متناسب

کلینیک تخصصی درمان اوتیسم توانش با سالها تجربه ، بهترین مرکز گفتار درمانی کودکان اوتیسم است

گفتاردرمانی می تواند نقش مهمی در کمک به کودک اوتیسم در یادگیری ارتباط و تعامل با سایر افراد داشته باشد. بسته به شرایط (مدرسه، خانه، محل کار)، ممکن است درمانگر با کودک شما به صورت یک به یک یا به صورت گروهی کار کند و بسته به سطح عملکرد کودک شما، درمانگر ممکن است بر روی یک یا همه این مهارت ها تمرکز کند.

کلینیک گفتار درمانی کودکان اوتیسم با استفاده برزوترین متد های جهانی سعی بر ارائه بهترین خدمات دارد

توجه به این نکته حائز اهمیت است که اگرچه گفتاردرمانی برای کودکان اوتیسم یک ضرورت است، ولی این درمان برای بزرگسالان مبتلا به طیف اوتیسم نیز می تواند بسیار مفید باشد. در حالی که کودکان غالباً روی اصول ارتباطات تمرکز می کنند، بزرگسالان ممکن است برای انواع مختلف تعاملات اجتماعی روی اشکال ظریف تری از ارتباطات تمرکز کنند.

والدین نسبت به گفتاردرمانگر با فرزندان خود رابطه قوی تری دارند و فرصت بیشتری برای تعامل با آن ها دارند، بنابراین آن ها نقش مهمی در رشد ارتباطات کودکان دارند. به گفته آدنا دسی، آسیب شناس گفتار و زبان و همكار انجمن گفتار و زبان آمریكا، مداخلات تحت هدایت والدین اغلب پیامدهای مثبتی برای كودك و سایر اعضای خانواده دارد كه در نهایت می تواند استرس در خانواده كودك مبتلا به ASD را كاهش دهد. مشارکت والدین به آنها کمک می کند پیوندهای محکم تری با فرزندانشان ایجاد کنند. آنها کودک خود را بهتر درک می کنند و یاد می گیرند از طریق روش هایی که قبلاً متوجه آنها نبوده اند، برقراری ارتباط کودک خود را تشویق کنند.

گفتار درمانی کودکان اوتیسم برای اختلالات زبانی

اختلالات زبان بیانی و گفتاری شامل اختلال در گوش دادن و صحبت کردن می‌باشد. وقتی فرد توانایی گوش دادن موثر را ندارد، اولا توانایی صحبت کردن را پیدا نخواهد کرد. چون زمانی که چیزی را نشنویم یا نتوانیم شنیده‌هایمان را پردازش کنیم، نمی‌توانیم حرف هم بزنیم. همچنین نمی‌توانیم در شیوه صحیح ارتباط را به وجود بیاوریم. از طرفی دیگر ناتوانی در صحبت کردن به هر دلیلی که باشد مانع برقراری ارتباط موثر با دیگران خواهد شد. در نظر داشته باشید که در این صورت فرد اعتماد به نفس خود را از دست خواهد داد و میل به شرکت در اجتماع در وی کاهش پیدا می‌کند که می‌تواند به صورت یک سکیل عیوب در آمده و مهارت‌های ارتباطی فرد را تخریب نماید. 

شما میتوانید برای گفتار درمانی تخصصی کودکان اوتیسم به ما مراجعه کنید .